woensdag 20 augustus 2008

Voorbereiding

Onze route is grotendeels degene die is weergegeven op bovenstaande kaartje. Voor het wereldticket moesten de vluchten reeds vaststaan. De datum konden we nog aanpassen gedurende de reis. Om zo vrij mogelijk te zijn hebben we slechts in grote lijnen de route uitgestippeld. Al de rest is on the road in te vullen. Doch, in grote orde zullen we deze tijdslijn respecteren:

Op deze manier verdelen we de reis in 3 blokken: het deel Azië, Oceanië en een deel Zuid-Amerika. De spannende avonturen die we daar gaan beleven kan u natuurlijk volgen op onze blog.

12 opmerkingen:

  1. Can you write (something) in english?

    Have a nice travel

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Pai,

    devíamos invadir o blogue e traduzir a nossa percepcão dos posts =)

    Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Philip, geniet ervan! Maar dat zal wel lukken. Mocht je in januari toevallig in Siem Reap, Cambodja, passeren (kon't ni volledig precies zien op jullie mapje), laat dan even weten, vanaf 11 januari zit ik er weer;-)

    goeie reis!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Broereman,

    Amuseren, ogen en oren openhouden en voorzichtig zijn is de boodschap!!
    Je zusje denkt aan u hoor!

    Greetz from Belgium,

    Caroline.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. aan beide globetrotters,
    Hopelijk was de vlucht naar wens en hebben jullie toch nog een slaap plaats gevonden in een jeugd "herberg". Willen enkel graag weten of jullie goed zijn aangekomen in India. Olivier als je witte T shirt vuil is was hem dan maar in de Ganges dan is hij gelijk geverfd. Daar is het enkel Lijs en geen flieten. Amuse bien.
    papa

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Broer!

    Ik snap hier geen kl*ten van die site mor kunde alstublief is facebooken/bellen/msn-en/skypen of wete kik veel oe dant me u is! want das ni leuk da gij daar in stinkieland zit en ik ni weet of ge goed aangekome zijt ;)

    Amuseerd u eh peece!

    Dikke zoen voor u en Phil!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. liefste oli boli,

    moet ik nu heel mijn tekst hertypen? volgende keer stuur ik naar je prive adres.
    Jullie houden ons wel in spanning!
    we vragen enkel een klein teken dat jullie goed zijn aangekomen en dat het daar heel erg stinkt. ben heel benieuwd. kijk eens naar je hotmail adres er is een mail van die indier ! geniet ervan lieve schat en zorg goed voor elkaar. zie je heel graag xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hallo Pe,
    Ik wens jullie een hele toffe wereldreis toe, veel fijne ontmoetingen en ervaringen ... maar vooral voorzichtig zijn he.
    Ik kom af en toe wel even piepen waar jullie zitten .

    Groetjes uit Oelegem
    Carina en co

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Pe en Olivier,

    van mij en Marketa een super leuke trip toegewenst!! Geniet ervan, post af en toe eens wat mooie beelden (om het thuisfront lekker jaloers te maken) en hopelijk zien we elkaar volgend jaar ergens in zuid America!!

    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Philip,

    Veel plaisir op de wereldreis. Hier alles goed bij de ABN AMRO. Eerst even door Fortis gekocht, maar nu hebben we toch beseft dat het beter is zonder Fortis. Ga je met de fiets? Hebben ze ook fietsen in Zuid-Amerika? Nee, zonder gein, goede trip.

    Groet, Sander Wever

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Philip en Olivier,
    We hoorden reeds wat nieuws van papa. Jullie zitten al kilometers ver, we volgen jullie via de site. Vast en zeker al contrasten gezien, zoals New Dehli t.o. de Taj Mahal.
    Nog een mooie reis !
    Groetjes van de poppekes uit de Grote Heimelinkstraat.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hello guys, ik zie dat alles goed verloopt. Bij ons thuis is het een drukte van jewelste. De buitenrenovatiewerken zijn zo goed als klaar en in de badkamer is de loodgieter gestart. Nog een maand miserie en stof en dan kunnen we weer aan een volgend project beginnen. In ieder geval heeft opa er heel veel zin in om de tuin vooraan eens deftig te restylen. Surprise dus als je terug bent.
    De rest is voor een volgende blog. Goede reis en hou het veilig. Paps

    BeantwoordenVerwijderen

Heb je een reactie op ons berichtje?
Laat gerust iets na - we lezen het onderweg wel!